Follow us

Όμηρος Πουλάκης | "Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήρθαμε σε ρήξη εξαιτίας συμπεριφορών του"

"Δεν ενοχλήθηκα που με έψαχναν οι δημοσιογράφοι λόγω της σχέσης μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη".

MissBloom TEAM
Όμηρος Πουλάκης Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/2 ο Όμηρος Πουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει το κίνημα #Metoo, αλλά και όσα έγιναν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο είχε μάλιστα καθηγητή. Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είχαν έρθει αρχικά σε επαγγελματική ρήξη και εν συνεχεία και σε επαγγελματική.

Όμηρος Πουλάκης | "Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήρθαμε σε ρήξη εξαιτίας συμπεριφορών του"

Σοκαρίστηκα γιατί αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια, αυτά που έχουν καταγγελθεί είναι ακραία. Δεν ενοχλήθηκα που με έψαχναν οι δημοσιογράφοι λόγω της σχέσης μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν είναι όλα τα πράγματα το ίδιο.

Όταν υπάρχει ένα τόσο ακραίο, ισχυρό συμβάν που προκύπτει με όρους κινήματος, που προκύπτει από τη βάση των ανθρώπων, άνθρωποι οι οποίοι έχουν τραύματα, που έχουν κακοποιηθεί, παρενοχληθεί, χτυπηθεί και μιλάνε και ανοίγει ένας τόσο ισχυρός διάλογος, το να ζητηθεί από ανθρώπους που είχαν μια συναναστροφή- γιατί είχα και μια προσωπική σχέση, εκτός από καθηγητής μου ήταν και συνεργάτης μου – είναι λογικό.

Δεν τον είχα δει από το 2007 αλλά ήταν καθηγητής μου και μαθαίνω αυτά τα πράγματα… ήταν σοκαριστικό. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις. Συνεργαζόμασταν από το 2004 μέχρι το 2006. Το 2006 ήρθαμε σε επαγγελματική ρήξη, το 2007 ήρθα και σε διαπροσωπική ρήξη εξαιτίας συμπεριφορών και στοιχείων του χαρακτήρα που δε μου άρεσαν.

Να εστιάσουμε στο θύμα, στα θύματα. Είναι εξωφρενικό πράγμα. Εδώ σου φέρεται άσχημα σε αυτή τη ζωή λίγο ο φίλος σου και το κουβαλάς μέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ