Follow us

Αθηνά Ευμορφιάδη | "Η κόρη μου μεγάλωσε χωρίς πατέρα" (βίντεο)

"Είχα αναλάβει το χρέος να είμαι και μάνα και πατέρας μαζί".

MissBloom TEAM
Αθηνά Ευμορφιάδη Glomex

Στην εκπομπή "Love It" βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 17/2 η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η 32χρονη πρώην παίκτρια του Survivor εκτός από όσα έζησε στο reality επιβίωσης, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με την κόρη της.

Όπως είπε, είναι μια πολύ αυστηρή μαμά, όπως ήταν και ο μπαμπάς της σαν γονιός με την ίδια:

Σαν μαμά είμαι πάρα πολύ αυστηρή και αυτός ήταν και ο λόγος που ένιωθα ενοχές όσο ήμουν στο παιχνίδι. Δουλεύω σκληρά, πάρα πολλές ώρες, έχω δική μου σχολή και είμαι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προπονώ.

Είμαι πολύ σκληρή μαμά. Επειδή και η Γιολένα μου έχει μεγαλώσει χωρίς μπαμπά όλα αυτά τα χρόνια, είχα αναλάβει το χρέος να είμαι και μάνα και πατέρας μαζί. Έλεγα πως όταν μεγαλώσω και θα κάνω παιδί δε θα μοιάζω στον μπαμπά μου. Γιατί με τον μπαμπά μου είχα τρελή πίεση και κόντρα.

Εν τέλει έγινα όπως ο μπαμπάς μου, τόσο αυστηρή. Μετά την τελευταία μου συνομιλία με τον Γιάννη άρχισα να νιώθω ενοχικά. Ένιωθα και κάτι πως δεν πάει καλά έξω. Και όντως έμαθα πως οι γονείς μου, ο αδερφός μου και η κόρη μου κόλλησαν κορονοϊό. Οι γονείς μου το πέρασαν λίγο άσχημα. Ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν, έπεσαν από μια σκάλα. Το ένιωθα. Αλλά τώρα όλα καλά.

Αθηνά Ευμορφιάδη | "Η κόρη μου μεγάλωσε χωρίς πατέρα" (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ