Follow us

Βαλάντης | "Έχω ψυχίατρο από το 2003" (βίντεο)

"Ήταν λάθος αυτό που είπα στην Ευρυδίκη, γιατί την πλήγωσα. Της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά".

MissBloom TEAM
Βαλάντης NDP

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Βαλάντης, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δώσει απαντήσεις για το Survivor και τις πολλές εντάσεις που δημιούργησε στο reality επιβίωσης. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και το θέμα της ψυχοθεραπείας, με τον τραγουδιστή να παροτρύνει όσους το χρειάζονται να απευθύνονται σε ειδικούς.

Βαλάντης για Μυριέλλα | "Σαν άντρας δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άλλο άντρα"

Αρχικά, αποκάλυψε ότι από το 2003 μέχρι και σήμερα επισκέπτεται ψυχίατρο, λόγω κρίσεων πανικού.

Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να επέμβει η ιατρική και η χημεία.

Για την ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε:

Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να του ζητήσεις συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις.

Τέλος, για τη Μυριέλλα Κουρεντή και το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη, είπε: Αυτό που είπα στη Μυριέλλα, της το είπα μετά από πίεση. Αυτή την σκηνή που είδατε με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα μετά από κάτι που της είπα στο αυτί και ήθελε να το ξέρει μόνο εκείνη.

Βαλάντης | "Έχω ψυχίατρο από το 2003" (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ