Follow us

Τάσος Ξιαρχό | "Τη μέρα που με κάλεσε ο Λιγνάδης στο σπίτι του, είχε δύο ανήλικα παιδιά"

"Μου είπε ότι τα φιλοξενεί, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν - Απλά τύχαινε το ένα παιδί εκείνη την ώρα να ντύνεται".

Τάσος Ξιαρχό NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος, με αφορμή την επικείμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ρωτήθηκε και για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, τον οποίο γνώριζε προσωπικά.

Τάσος Ξιαρχό | Ο γνωστός χορευτής βρήκε σπασμένο το αμάξι του (βίντεο)

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε, όταν συνεργάστηκαν στο πλαίσιο μιας παράστασης, κλήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού όπου και είδε δύο ανήλικα παιδιά. Τότε ο ίδιος ήταν 19 ετών.

Τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Να βοηθήσουμε να βρεθούν και οι υπόλοιποι.

Την ημέρα που με κάλεσε στο διαμέρισμά του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν και είναι από άλλη χώρα, αλλοδαπά.

Απλά τύχαινε το ένα παιδί να ντυνόταν εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν 19 χρονών τότε. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα".

Τάσος Ξιαρχό | "Τη μέρα που με κάλεσε ο Λιγνάδης στο σπίτι του, είχε δύο ανήλικα παιδιά"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ