Follow us

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο δικαστήριο | Σήμερα καταθέτει ο πρώτος άνδρας που τον κατήγγειλε

Χωρίς να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε το πρωί της Παρασκευής 25/2 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Δημήτρης Λιγνάδης

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου και διεκόπη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξη Κούγια.

Οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Παρασκευής, ζητώντας του να κάνει μερικές δηλώσεις, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να παραμένει τελικά σιωπηλός.

Γιάννος Παπαευσταθίου | "Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου πρότεινε να πάω σπίτι του αλλά όλοι μου είπαν να κόψω κάθε επαφή"

Το δικαστήριο αναμένεται να προχωρήσει σήμερα στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητώντας από τον Δημήτρη Λιγνάδη να δηλώσει τη δική του θέση του έναντι σε όσα του καταλογίζονται. Να αναφέρουμε ότι κατηγορείται για την τέλεση τεσσάρων βιασμών σε βάρος τριών ανηλίκων τότε αγοριών και ενός ενήλικα.

Πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο 26χρονος άνδρας που πρώτος υπέβαλε μήνυση εναντίον του σκηνοθέτη και ηθοποιού για μη παραγεγραμμένο αδίκημα. Ο νεαρός άνδρας είναι κάτοικος εξωτερικού πλέον αλλά ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και να καταθέσει για τις καταγγελίες που έχει υποβάλει σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Θυμίζουμε ότι εκείνος αρνείται εξ αρχής τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψη και προσωρινή του κράτηση στις φυλακές Τριπόλεως τον Φεβρουάριο του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ