Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Οι φωτογραφίες με τους συγγενείς της που έχουν "φύγει" από τη ζωή και το συγκινητικό μήνυμα

"Δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη".

Κατερίνα Καραβάτου NDP

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου, που έχει συνηθίσει σε ανάλογα posts τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα που έχουν "φύγει" από τη ζωή, τόσο των γονιών όσο και άλλων συγγενών της, και έγραψε μια μακροσκελή λεζάντα συνδέοντας τα στιγμιότυπα αυτά με την επικαιρότητα και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το κείμενο της οικδέσποινας του Mega Καλημέρα

Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν. Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα.

Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη.

Κατερίνα Καραβάτου | Οι φωτογραφίες με τους συγγενείς της που έχουν "φύγει" από τη ζωή και το συγκινητικό μήνυμα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ