Follow us

Έλλη Στάη | Η κομψή εμφάνιση στο θέατρο με τη φίλη της, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη

Η σπάνια βραδινή έξοδος της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Έλλη Στάη Μίνα Παπαθεωδόρου Βαλυράκη NDP

Το βράδυ της Τρίτης 8 Μαρτίου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλλη Στάη παρέα με τη στενή της φίλη Μίνα Παπαθεωδόρου Βαλυράκη σε βραδινή τους έξοδο.

Έλλη Στάη | Σχεδόν άβαφη, με απλό casual look και puffer τζάκετ για χριστουγεννιάτικες αγορές

Καλοντυμένες, περιποιημένες και ευδιάθετες, οι δυο γυναίκες πήγαν στο Εθνικό Θέατρο και παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της κωμικής παράστασης "Πονηρό Πνεύμα" του Νόελ Κάουαρντ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά. Για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της φετινής χρονιάς, η Έλλη Στάη επέλεξε να επενδύσει σ' ένα κομψό και ιδιαίτερο σύνολο: ένα κοστούμι με διχρωμία. Η μοντέρνα πινελιά στο κοστούμι που επέλεξε η δημοσιογράφος προκύπτει από τον συνδυασμό του κόκκινου και του μαύρου σ' ένα κομμάτι, συγκεκριμένα το blazer. Από το υπόλοιπο σύνολο ξεχωρίζουν η κόκκινη σατέν μπλούζα που φόρεσε μέσα από το σακάκι της, το χρυσό κόσμηματα στο λαιμό της, η δερμάτινη τσάντα χιαστί και τα σουέτ μποτάκια. Το σύνολο της Στάη συνδυάζει κλασική κομψότητα και μοντέρνα αισθητική και το αποτέλεσμα είναι άκρως κολακευτικό και πολύ φρέσκο.

Η σπάνια εμφάνιση των δύο γυναικών, φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη από τα φλας των φωτογράφων. Η στενή φιλία της Έλλης Στάη και της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, μετράει πολλά χρόνια.


Έλλη Στάη | Η κομψή εμφάνιση στο θέατρο με τη φίλη της, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ