Follow us

Αμάντα Γεωργιάδη | Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision είναι ερωτευμένη - Αυτός είναι ο σύντροφος της

Τι την συμβούλευσε για τη Eurovosion; Η Αμάντα Γεωργιάδη απαντά.

Αμάντα Γεωργιάδη Insatgram @amandatenfjord

H Αμάντα Γεωργιάδη είναι η ερμηνεύτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το τραγούδι Die Together, το οποίο έχει ήδη καταφέρει να κεντρίσει την προσοχή των Eurofans.

Η 24χρονη τραγουδίστρια που ζει στη Νορβηγία και σπουδάζει ιατρική είναι επίσης πολύ ερωτευμένη. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της, το όνομα του συντρόφου της είναι Erlend Iversen Nakken και γνωρίστηκαν στη σχολή, αφού και οι δύο σπουδάζουν ιατρική. Αγαπά και εκείνος τις τέχνες, κυρίως τον χορό, ενώ είναι πολύ υποστηρικτικός με τη συμμετοχή της αγαπημένης του στον μουσικό διαγωνισμό. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, ο Erlend Iversen Nakken έχει γράψει στο bio του "Είμαι το αγόρι της Αμάντα- Eurovisio 2022", ενώ έχει δημοσιεύσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες.

Όπως αποκάλυψε η Αμάντα Γεωργιάδη, όταν ανακοίνωσε στον αγαπημένο της, τη συμμετοχή της στη Eurovision, εκείνος στην αρχή αγχώθηκε, ωστόσο στη συνέχεια ήταν πολύ υποστηρικτικός και τη συμβούλευσε να είναι ο εαυτός της. Βρισκόταν μάλιστα στο πλευρό της όταν γύρισε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στη Σύμη, ενώ προσφέρθηκε να συμμετέχει εθελοντικά.

Κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Loading...
Loading...
Loading...

Ποια είναι η Αμάντα Γεωργιάδη;

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord όπως είναι το καλλιτεχνικό της) έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στα Ιωάννινα, τα οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Όταν ήταν 3 ετών, η οικογένειά της μετανάστευσε στη μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας, που της "έδωσε" και το καλλιτεχνικό της επίθετο. Εκεί και σε ηλικία 5 ετών, η Αμάντα ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική, γράφοντας στην εφηβεία τα πρώτα της τραγούδια. Στα 18 της μπήκε στην ιατρική σχολή, χωρίς να εγκαταλείπει και την αγάπη της για τη μουσική παίρνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ της χώρας της.

Σ’ ένα από αυτά τράβηξε το ενδιαφέρον μιας μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει τον πρώτο της EP δίσκο με τίτλο "First impression" και το καλλιτεχνικό όνομα Amanda Tenfjord, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Το δεύτερο EP της περιέλαβε το τραγούδι "Then I fell in love", το οποίο γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία παραμένοντας για περισσότερες από 20 εβδομάδες στο επίσημο top 10 radio chart της Νορβηγίας. Το 2020 το τραγούδι της "Troubled Water" συμπεριλήφθηκε στην τηλεοπτική σειρά "Spinning out" του Netflix.

Έχει κερδίσει, τέλος, το βραβείο "role model awards" στο byLarm, που είναι το γνωστότερο φεστιβάλ νέας μουσικής της Σκανδιναβίας.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ