Follow us

Η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της"

Όπως αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ, έγινε κάποιο ιατρικό λάθος,

Αννίτα Ναθαναήλ NDP Photo Agency

Στο event της "Make a wish" βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega "Χαμογέλα και πάλι".

Μεταξύ άλλων, η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε μερικές δυσάρεστες αποκαλύψεις για την υγεία της καλής φίλης της, Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Όπως αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ, το τελευταίο χειρουργείο που υποβλήθηκε η Ιωάννα για την αποκατάσταση των τραυμάτων της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 δεν πήγε πολύ καλά, λόγω ιατρικού λάθους.

"Ήταν το 11ο χειρουργείο. Δεν πήγε καλά το χειρουργείο αυτό. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη και δε μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιωάννας να πάνε όλα τα χειρουργεία καλά. Η Ιωάννα είναι μαχίμι. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει και αυτό".

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δηλώσει τη θλίψη και την έκπληξη της για αυτή την εξέλιξη στην υγεία της Ιωάννας.

"Στενοχωρήθηκα τώρα για την Ιωάννα. Δεν το ήξερα αυτό. Κρίμα. Είναι όντως ένα πολύ δυνατό παιδί. Της στέλνουμε την αγάπη μας και την προσευχή μας. Δε μπορούμε να ξέρουμε τι σημαίνει ότι δεν πήγε καλά".

Οι δηλώσεις της Αννίτας Ναθαναήλ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ