Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Μου έλεγαν να πάθεις καρκίνο στο αίμα"

Η αγαπημένη Youtuber βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Ιnstagram

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνύπαρξη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από το podcast της Μαρίας Σολωμού, "Για ελάτε στη Μαρία", στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη η Μαίρη Συνατσάκη. Οι δύο γυναίκες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό και άκρως ευαισθητοποιημένες σε διάφορα κοινωνικά, και όχι μόνο, θέματα.

Η κουβέντα λοιπόν πήγε στη γνώμη του κόσμου και στο πώς κάποιοι σε περιμένουν στη γωνία για να σε κρίνουν. "Εκεί γύρω στο 2005 που υπήρχαν αμέτρητα μεσημεριανά, έβγαινε ο καθένας και εκφραζόταν με κακία για ανθρώπους που ουσιαστικά δεν γνώριζε. Εγώ κάθε μεσημέρι έκλαιγα. Αναρωτιόμουν τι τους έχω κάνει. Για να μη σου πω για τότε που μίλησα για την εγκυμοσύνη μου και έπεσαν να με φάνε", είπε η Σολωμού. "Παρόλα αυτά, πολλές ήταν οι γυναίκες που με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν μπράβο που τόλμησα να μιλήσω"¨.

Από την πλευρά της η Μαίρη παραδέχτηκε τα εξής: "Εγώ όλο αυτό το hate το έλυσα με την ψυχοθεραπεία. Τον πρώτο καιρό πραγματικά αναρωτιόμουν τι έχω κάνει στον κόσμο και με μισούσαν τόσο πολύ. Μου εύχονταν να πάθω καρκίνο στο αίμα".

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

Μαίρη Συνατσάκη | "Μου έλεγαν να πάθεις καρκίνο στο αίμα"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ