Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | "Πρέπει να ταΐζεις συχνά το τέρας"

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" και μίλησε για τη δική του σχέση με το Instagram.

MissBloom TEAM
Σάκης Τανιμανίδης Instagram

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη, είχε ως κεντρικό θέμα το ελληνικό Instagram.

Οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα στην πιο #FamilyGoal βόλτα με τους παππούδες και τις δίδυμες

Ένας από τους καλεσμένους, ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής, μετράει στην πλατφόρμα του Instagram περισσότερους από 952.000 followers. Έτσι, βρέθηκε στην εκπομπή ώστε να μιλήσει για τη δική του σχέση με την πλατφόρμα του Instagram. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως σχολιάζεται πολύ συχνά η υπερέκθεσή του στα socail media. Οι δηλώσεις του, προκάλεσαν αίσθηση. Ο Σάκης, είπε συγκεκριμένα πως δεν έχει γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών του φίλων αλλά και πως το "τέρας" που λέγεται Instagram, πρέπει να το "ταΐζεις" συχνά, ειδικά αν έχεις 1 εκατομμύριο followers.

Δες τις σχετικές δηλώσεις :

"Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά"

"Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ