Follow us

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης"

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις αυτές ακούστηκαν από μία γυναίκα, και μάλιστα ηθοποιό, την ημέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" παραχώρησε συνέντευξη η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός αν και μίλησε για πολλά πράγματα, για το γάμο, για τη συμβίωση, για τη μητρότητα, αυτό που έμεινε ήταν οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως είναι αγαπημένοι της συνάδελφοι και πως της έχουν συμπεριφερθεί χρυσά. Χαρακτηριστικά είπε πως αν την καλέσουν ως μάρτυρα υπεράσπισης θα πάει, λέγοντας μάλιστα τα καλύτερα λόγια για τους δύο άντρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις αυτές ακούστηκαν από μία γυναίκα, και μάλιστα ηθοποιό, την ημέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ