Follow us

Παίκτρια MasterChef | "Συνειδητοποίησα ότι είμαι bisexual στα 17 μου, ο παππούς μου με στήριξε"

"Ο παππούς μου ήταν που μου είπε "θέλω να είσαι καλά, είτε αυτό είναι με άντρα, είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς."

MissBloom TEAM
MasterChef Instagram @masterchefgr

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα επεισόδιο του "MasterChef", μία οικειοθελής αποχώρηση και μία εξομολόγηση, στάθηκαν αρκετά για να μας συγκινήσουν. Ο λόγος, για την οικειοθελή αποχώρηση της Φανής Ζιώγα.

Η Φανή αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής,λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ένας αγαπημένος της άνθρωπος. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο παππούς της, του οποίου το πρόβλημα υγείας στάθηκε η αφορμή για να ακούσουμε από την παίκτρια μία άκρως συγκινητική και ειλικρινή εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, η Φανή είπε :

"Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά, είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα"

"Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου, που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις με άντρες κανονικά. Ο παππούς μου ήταν που μου είπε "θέλω να είσαι καλά, είτε αυτό είναι με άντρα, είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς. Αν δεν χαμογελάς, θα κανονίσω εγώ""

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ