Follow us

Γιάννης Σπαλιάρας | Μόλις κυκλοφόρησε παιδικό τραγούδι

Ένα... αστέρι γεννιέται;

MissBloom TEAM
Γιάννης Σπαλιάρας NDP Photo Agency

Τον γνωρίσαμε ως ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα των προηγούμενων δεκαετιών αλλά κυρίως ως τον απόλυτο Δον Ζουάν της Ελλάδας, μιας και η απίστευτη δήλωσή του κάποια χρόνια πριν, ότι έχει συνευρεθεί με πάνω από 3.000 γυναίκες, δεν άφησε κανένα τίμιο νοικοκυριό αδιάφορο.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε Survivor στο πλευρό του Ντάνου, με τη συγκεκριμένη σεζόν να σημειώνει τεράστια επιτυχία και να βγάζει αρκετούς εκκολαπτόμενους τηλεοπτικούς σταρ. Οι μετοχές του Σπαλιάρα εκτοξεύτηκαν ενώ δεν προλάβαινε να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Σήμερα, έχοντας πια περάσει 5 χρόνια από το περιβόητο εκείνο Survivor αλλά και το μεγάλο σουξέ που είχε σκαρώσει τότε, με τίτλο "Ο σφάχτης της καρύδας", το οποίο έγινε viral εν μία νυκτί, ο Γιάννης επιστρέφει με νέο τραγούδι, αυτή τη φορά παιδικό!

Μετά από πρόταση του Hippoβρύχιου ο Σπαλιάρας δέχτηκε να συμμετάσχει στο νέο του τραγούδι με τίτλο "Ο Ελεφανταστικός", το οποίο επικεντρώνεται γύρω από έναν ελεφαντάκο και τον καλό του φίλο... Σπάλι! Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σπάλι είναι άνθρωπος και εμφανίζεται ημίγυμνος με τους γυμνασμένους του κοιλιακούς σε κοινή θέα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ