Follow us

"Την κατάθλιψη του Μπρούνο την περάσαμε και οι δύο πολύ δύσκολα" | H Έλενα Ασημακοπούλου για τα δύσκολα χρόνια με το σύζυγό της

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη του άντρα της και για τις αυξομειώσεις βάρους που αντιμετωπίζει.

MissBloom TEAM
Έλενα Ασημακοπούλου Instagram

Την Έλενα Ασημακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Happy Day". Η ηθοποιός και νέα επιχειρηματίας, μίλησε για την κατάθλιψη του άντρα της, Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και για τις αυξομειώσεις που αντιμετωπίζει με το βάρος της.

Ο Bruno Cirillo σε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως την κατάθλιψη του άντρας της, την πέρασαν και οι δύο πολύ δύσκολα, μιας που δοκιμάστηκαν αρκετά. Η ηθοποιός δε δίστασε επίσης να παραδεχτεί πως πολλές φορές, την πήρε από κάτω. Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το θυρεοειδή της αλλά και στο βάρος που πήρε μέσα στην καραντίνα.

"Και οι δυο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα γιατί ήταν και πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική ανάγκη να το κάνει. Τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά. Αρκετές φορές με πήρε από κάτω"

"Με τις καραντίνες και τον κορωνοϊό πήρα πολύ βάρος. Είχα φτάσει 72 κιλά και το παλεύω κι άλλο. Ταλαιπωρούμε λίγο και λόγω του θυρεοειδή αλλά εντάξει, όλα καλά"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ