Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Η συγκινητική ανάρτηση για το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της

"Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας..."

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram Κατερίνα Καραβάτου

Πριν από λίγους μήνες, η Κατερίνα Καραβάτου βίωσε μία από τις μεγαλύτερες απώλειες μιας που η αγαπημένη της μητέρα, έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της τα συναισθήματα της για την απουσία της μητέρας της.

Η Κατερίνα Καραβάτου περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της | Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Η μέρα της Κατερίνας Καραβάτου ξεκίνησε βάφοντας τα πασχαλινά αυγά, κάτι που όπως φαίνεται συνήθιζε να κάνει με τη βοήθεια της μητέρας της. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια περνάει τις γιορτινές αυτές ημέρες χωρίς εκείνη όμως όπως υπογράμμισε, " ήταν σα να είναι εδώ". Η Κατερίνα Καραβάτου έβαψε τα πασχαλινά αυγά με τη βοήθεια των παιδιών της, του Αρίωνα και της Αέλιας οι οποίοι όπως δήλωσε, ήταν οι καλύτεροι βοηθοί.

Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ