Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Σε Αφρικανικό φεστιβάλ μαζί με την κόρη της - Δείτε τη μικρή Ada ντυμένη πιο χαριτωμένα από ποτέ

Ο ελεύθερος χρόνος της σχεδιάστριας είναι πάντα αφιερωμένος στη μικρή Ada.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά μάς άρεσε ανέκαθεν ως άνθρωπος, ως γυναίκα, ως σχεδιάστρια μόδας. Τους τελευταίους μήνες, την έχουμε δικαίως λατρέψει και ως μητέρα.

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Στο μαγευτικό νησί της Πάρου για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με την κόρη τους, Ada

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η Χριστίνα Κοντοβά περνάει με την κόρη της, Ada, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Είναι συνέχεια μαζί, πηγαίνουν βόλτες, εκδρομές, ταξίδια, ενώ κάθε μέρα, μοιάζει καλύτερη από την προηγούμενη. Χθες, η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας πήγε μαζί με την Ada σε ένα Αφρικανικό φεστιβάλ το οποίο φάνηκε πως απόλαυσαν ιδιαίτερα πολύ. Μάλιστα η Ada, ήταν πιο χαριτωμένη από ποτέ, αφού φορούσε ένα λευκό φορεματάκι ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κοτσιδάκια. Νωρίτερα, μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Αρεοπαγίτου με την Χριστίνα Κοντοβά να δημοσιεύει το πιο αστείο και γλυκό βίντεο ενώ, ακόμη και λίγο πριν τον ύπνο, κατάφεραν να βρουν χρόνο για λίγο ακόμα "μαζί".

Loading...

Χριστίνα Κοντοβά | Σε Αφρικανικό φεστιβάλ μαζί με την κόρη της - Δείτε τη μικρή Ada ντυμένη πιο χαριτωμένα από ποτέ
Ada
Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ