Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ"

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν σε σοκ.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και στo "Open Weekend" βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την παράσταση "Ματωμένα Χώματα" στην οποία και πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων ήταν και το κίνημα #Metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Δημήτρη Λιγνάδη και παραδέχτηκε πως μετά τις αποκαλύψεις, ήταν για πολύ καιρό σε σοκ. Τόνισε πως η τόση αγριότητα είναι για εκείνον μη διαχειρίσιμη ενώ υποστήριξε πως αυτά είναι θέματα για τα οποία πρέπει να μιλάμε. Σε υποθετική ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως δεν ξέρει, λέγοντας μάλιστα πως ακόμη και αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, για το κοινό θα είναι πάντα ένοχος.

"Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν, δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση, πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά. Κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε.

Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις και κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα. Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσω δε μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω έστω και κοινωνικά".

"Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ