Follow us

Ελένη Μενεγάκη σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη | "Σκεφτόμουν μήπως δεν με συμπαθούσες"

Τι έκανε την Ελένη Μενεγάκη να το πιστεύει αυτό;

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή τη νέα του σειρά με τίτλο "Maestro". Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δέχτηκε θερμή υποδοχή από την παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, ιστορίες από την πορεία των τηλεοπτικών τους συναντήσεων.

Ελένη Μενεγάκη | Το ντραπέ τοπ της από τη Zara έχει το πιο φωτεινό (και trendy) χρώμα

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως τα χρόνια που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε τη μία επιτυχία πίσω από την άλλη, δεν είχαν βρεθεί ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό για συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να σκέφτεται ακόμη και πως δεν την συμπαθεί.

"Το ότι εμείς οι δύο καθόμαστε εδώ, σε αυτό το κανάλι που δεν έχουμε υπάρξει ποτέ μαζί και που εγώ σε έκλαιγα εκείνα τα χρόνια. Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, Mega ANT1 που είχαν τις σειρές είχαν μία κόσμια κόντρα. Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιο κανάλι να σου δώσει το αστέρι του, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Όταν σε είχα δει στον Alpha σχεδόν συγκινήθηκα και είχα πάει στον Κοντομηνά και τον ευχαρίστησα".

"Τα πολλά χρόνια που έκανες το ένα σήριαλ πίσω από το άλλο και γινόταν χαμός, εγώ δεν είχα καταφέρει να σε δω ποτέ. Αφού έλεγα, μήπως δεν με συμπαθείς. "Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δε μπορώ να πιάσω σειρά να τον δω” σκεφτόμουν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ