Follow us

Απόστολος Ρουβάς | Η φωτογραφία με τον αδερφό του, Νίκο Ρουβά, και η επιστροφή στην Κέρκυρα μετά την αποχώρηση από το Survivor

"Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος..."

MissBloom TEAM
Απόστολος Ρουβάς

Από τον Άγιο Δομίνικο, στην Κέρκυρα. Στο αγαπημένο του μέρος και στην οικογένειά του φαίνεται πως επέστρεψε ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Απόστολος Ρουβάς | Αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από το Twitter

O αγαπημένος μάγειρας έφτασε στην Ελλάδα σχεδόν αθόρυβα ενώ μόλις χθες, ο αδερφός του, Νίκος Ρουβάς, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία για το καλωσόρισμα. Σήμερα το πρωί (18/05), ο Απόστολος, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης δημοσιεύοντας ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και υπογραμμίζοντας πως το Survivor ήταν για εκείνον "σταθμός".

Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας "σταθμός" γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα.... Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ