Follow us

Έλενα Παπαρίζου "Το φόρεμα της Eurovision το έχω ακόμα, αλλά δεν μπαίνω μετά την πλαστική στο στήθος"

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή "Happy Day".

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου NDP Photo Agency

Με αφορμή την έναρξη των συναυλιών της σε Ελλάδα και Σουηδία, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha "Happy Day", που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αρχικά, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα σχέδια της για το φετινό καλοκαίρι.

"Το καλοκαίρι επαγγελματικά είναι γεμάτο. Θα ξεκλέψουμε μια δύο ημέρες για καμιά βουτιά. Ο σύζυγος δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, είναι πολύ δύσκολο, έχει κι εκείνος τη δική του εργασία. Το να σου λείπει ο άλλος κάνει καλό καμιά φορά, αλλά όχι για πολύ"

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη συμμετοχή και τη μεγάλη νίκη της στη Eurovision, το 2005. Μίλησε μάλιστα για το φόρεμα που είχε φορέσει εκείνη τη βραδιά, κάνοντας μία αποκάλυψη.

"Το έχω ακόμα το φόρεμα, όμως δεν χωράω πλέον σε αυτό, μετά την πλαστική επέμβαση που έκανα στο στήθος. Και τα παπούτσια της Eurovision τα έχω ακόμα. Γενικά, έχω αμέτρητα παπούτσια, ντρέπομαι να πω πόσα. Έχω ακόμα κι ένα παπούτσι από το 2001 που δεν το έχω φορέσει ποτέ".

Υπενθυμίζουμε πως η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το "My Number One" στη Eurovision, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα που είχε την υπογραφή του Roberto Cavalli και ήταν διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski, κάνοντας τη να λάμψει ακόμα περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ