Follow us

Απόστολος Ρουβάς | "Οφείλω στο Survivor τις καλύτερες σχέσεις που έχω πια με τον πατέρα μου"

Όλα όσα δήλωσε ο γνωστός μάγειρας για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του.

MissBloom TEAM
Απόστολος Ρουβάς Instagram @apostolos_rouvas

Καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα γκουντ" βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα του.

Απόστολος Ρουβάς | Η φωτογραφία με τον αδερφό του, Νίκο Ρουβά, και η επιστροφή στην Κέρκυρα μετά την αποχώρηση από το Survivor

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος τόνισε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του έγιναν πολύ καλύτερες μετά τη συμμετοχή του στο Survivor ενώ υπογράμμισε πως αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να αλλάξουν πολλά πράγματα.

"Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες"

"Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ