Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | "Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις"

Η απάντηση της ερμηνεύτριας όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου

Στην πρώτη παρουσίαση με το "Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών" βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες, για μία ανοιχτή συζήτηση. Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", ζητώντας της να τοποθετεί στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι και στην απάντηση του Φοίβο Δεληβοριά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέφερε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, το όνομα του Μάνου Χατζιδάκι λέγοντας χαρακτηριστικά "ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων". Ο Φοίβος Δεληβοριάς , ύστερα από αυτή την τοποθέτηση, απάντησε στον Αλέξη Κούγια λέγοντας μεταξύ άλλων πως "Είναι απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο Κούγιας κι είναι τρομερά ντροπιαστικό".

Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη Νατάσσα Μποφίλιου να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, εκείνη αρνήθηκε να τοποθετηθεί αλλά και να ακούσει το όνομα του γνωστού ποινικολόγου. Στην ερώτηση "Πώς σχολιάζετε όλο αυτό το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι;", η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε "Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ