Follow us

Ρούλα Σταματοπούλου | Ο γιος της πήρε επιτέλους εξιτήριο από το μαιευτήριο - Τα πρώτα λόγια και η πρώτη τους γλυκιά φωτογραφία

"Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος".

MissBloom TEAM
Ρούλα Σταματοπούλου

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά, στις 25 Μαΐου, η Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή makeup artist έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ή όπως αγαπά να λέει, τον "πρίγκιπα" της.

Baby boom | Γέννησε η Ρούλα Σταματοπούλου - Η on air ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Η ίδια είπε μάλιστα πως ο λίγων ημερών γιος της, χρειάστηκε να μείνει στο μαιευτήριο λίγες μέρες παραπάνω καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε, γεννήθηκε πρόωρα. Οι μέρες πέρασαν όμως και ο γιος ήρθε -επιτέλους- σπίτι. Χθες, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή και πιο γλυκιά φωτογραφία, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα που βιώνει τις τελευταίες μέρες αλλά και να ευχαριστήσει όλους της τις followers για τις ευχές και την αγάπη. Συγκεκριμένα, η Ρούλα είπε :

"Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ