Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλον αυτόν τον κόσμο"

Συγκίνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη βράβευσή της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μιλώντας για τις πρώτες μέρες της νοσηλείας της.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία". Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της υπόθεσης με το βιτριόλι που συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα πριν από δύο χρόνια, συγκίνησε με την ομιλία της αλλά και την στάση της, για ακόμα μια φορά.

Ήρεμη και σίγουρη για τον εαυτό της, ευγνώμων για την υποστήριξη και την αγάπη που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη δύναμη του χαρακτήρα και της ψυχής της ενώ υπογράμμισε πως δεν περίμενε ποτέ πως θα εισέπραττε τόση πολλή αγάπη.

"Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα -και νομίζω μας ακουμπάω όλους".

"Εγώ, ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους".

Όταν ρωτήθηκε από πού αντλεί τόσο σθένος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε :

"Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο σύνθετο. Δηλαδή, η δύναμη προήλθε σίγουρα από τον χαρακτήρα μου κι από την ψυχή μου πιστεύω. Αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένειά μου και από τους γιατρούς. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη, πάρα πολλή υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ και λέω, ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα".

Δες τα σχετικά αποσπάσματα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ