Follow us

Μαριάννα Πουλμεντή (MasterChef) | Έχασε 24 κιλά - Δείτε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η μεγάλη αλλαγή της πρώην παίκτριας του Master Chef αφού έχασε 27 κιλά μέσα σε 2 χρόνια!

MissBloom TEAM
Μαριάννα Πουλμεντή

Η Μαριάννα Πουλμεντή, πρώην παίκτρια Master Chef 4, κατάφερε να χάσει 27 κιλά και από τα 106 να κατέβει στα 79! Η Μαριάννα Πουλμεντή ξεχώριζε στο Master Chef τόσο για την προσωπικότητά της όσο και για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η ίδια είχε αναφέρει πως έκανε πολλή προσπάθεια να χάσει κιλά και δεν τα κατάφερνε. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει πως:

"Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Τώρα είναι το τελειωτικό κομμάτι. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Στο πρώτο διάστημα, όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έπεσα γιατί ήταν μπλοκαρισμένος ο οργανισμός. Έχασα τα κιλά για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν. Πέρα από αυτό, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ"

Ωστόσο, η Μαριάννα στο παρελθόν έχει αναφερθεί ξανά στη "μάχη της" με τα κιλά:

Μαριάννα Πουλμεντή (MasterChef) | Έχασε 24 κιλά - Δείτε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ