Follow us

GNTM | Αυτά τα μοντέλα έχουν γράψει τη δική τους "ιστορία" στο ριάλιτι

Το GNTM 5 έρχεται στις οθόνες μας αλλά θα δούμε ποια μοντέλα άφησαν το δικό τους στίγμα στα προηγούμενα ριάλιτι

MissBloom TEAM
Χαρά Παππά

Σε λίγο καιρό, θα δούμε το GNTM 5 στις οθόνες μας και για πέμπτη χρονιά θα το βλέπουμε στο STAR με διαφορετική κριτική επιτροπή και όχι μόνο!

Όλα τα πρόσωπα άλλαξαν όπως και οι συμμετοχές καθώς φέτος, θα είναι και πάλι μόνο κορίτσια.

Πολλές αλλαγές, διαφορετικές προσωπικότητες και εμείς, είμαστε έτοιμοι να δούμε το κάτι διαφορετικό που θα μας προσφέρει το GNTM 5. Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Έλενα Γαλύφα, Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Tα γυρίσματα του GNTM ξεκίνησαν | Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το πλατό

Πάμε να κάνουμε ένα flash back και να θυμηθούμε ποια μοντέλα άφησαν το δικό τους στίγμα στα προηγούμενα GNTM:

Η Ειρήνη Καζαριάν είχε εντυπωσιάσει τόσο με τον εξωστρεφή χαρακτήρα της όσο και με την εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ομορφιά της. Το ωραίο της σώμα, η φωτογένεια, η σκληρή δουλειά και τα τεράστια μάτια της, την οδήγησαν στο έπαθλο!

Αυτή την περίοδο, ασχολείται μόνο με το μόντελινγκ ενώ έχει συμμετάσχει και σε video clip. Επιπλέον, την έχουμε δει και σε ρόλο ηθοποιού και συγκεκριμένα, στη θεατρική παράσταση, "Κούκλες".

Η Χαρά Παππά ήταν και εκείνη που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο GNTM αλλά γνωστή ήταν και για την σχέση που είχε με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Τα δύο μέτρα πόδια, οι άψογες αναλογίες και η εξωτική της ομορφιά την οδήγησαν στη τετράδα ενώ θα μπορούσε να έβγαινε και νικήτρια.

Η Χαρά Παππά είναι αυτή τη περιόδο ερωτευμένη, κάνει πολύ συχνά φωτογραφίσεις με γνωστές εταιρείες και ασχολείται αρκετά και με το Instagram. Πριν όμως μπει στο GNTM, είχε και δικό της κανάλι στο YouTube το οποίο μετέπειτα το άφησε.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη μπορεί να έφυγε οικειωθελώς απο το GNTM αλλά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, ασχολείται με την δική της εταιρεία ρούχων "Matchy Matchy", δουλεύει πολύ μέσω Instagram, κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις για γνωστές εταιρείες ρούχων και καλλυντικών και έχει δικό της κανάλι στο YouTube.

Η Εύη Ιωαννίδου μπορεί να είχε παρεξηγηθεί στην αρχή απο το κοινό αλλά μετά αυτό άλλαξε!

Η εντυπωσιακή ομορφιά της, την οδήγησε μέχρι το εξωτερικό και πριν λίγο καιρό, οι θαυμαστές της ανησύχησαν όταν την είδαν τόσο αδύνατη.

Το γνωστό μοντέλο ήθελε πάντα να δουλέψει στο εξωτερικό και τα κατάφερε!

Η Ιωάννα Σαρρή ήταν και εκείνη απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο του GNTM καθώς ξεχώριζε με την ομορφιά της.

Η ψηλή μελαχρινή καλλονή με τα τεράστια, πράσινα μάτια μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον τελικό αλλά κέρδισε αρκετές δουλειές όταν βγήκε απο το ριάλιτι.

Το μοντέλο κάνει πολλές φωτογραφίσεις μόδας, ασχολείται με το Instagram και απο τις αρχές του έτους, είναι πολύ ερωτευμένη με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Μάλιστα, σε δύο video clip του συντρόφου της, έχει πρωταγωνιστήσει.

Η Άννα - Μαρία Ηλιάδου ή αλλιώς το "Ελάφι" του GNTM, ήταν η μια απο τις δυο νικήτριες του ριάλιτι μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Απο την πρώτη στιγμή που την είδαν οι κριτές, ήξεραν πως αυτό το κορίτσι θα έφτανε μέχρι τελικό. Ειδικά ο κ. Άγγελος Μπράτης είχε ενθουσιαστεί πολύ μαζί της.

Ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram, συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες και πέρσι, έλεγαν πως ήταν ζευγάρι με τον Mad Clip, κάτι που όπως είπε η ίδια, δεν ίσχυε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ