Follow us

Celebrities and kids | Παιδιά διασήμων που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους

Πολλά παιδιά διασήμων ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους και μάλιστα, το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια - Αφροδίτη Λιάντου

Λένε πως κάποιο παιδί, δύσκολα θα κάνει το επάγγελμα των γονιών του αλλά όπως φαίνεται, πολλά το έχουν επιλέξει.

Σίγουρα, τα παιδιά παρατηρούν τι κάνουν οι γονείς τους, αν τους αρέσει το επάγγελμα, αν έχει θετικά ή αρνητικά και πολλά άλλα.

Ορφέας Αυγουστίδης | "Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο"

Σίγα - σιγά πλησιάζουν στην ηλικία που διαλέγουν τι επάγγελμα θα ακολουθήσουν τα παιδιά των διάσημων και όπως φαίνεται, θα τους ξεπεράσουν!

Το καλό είναι πως ήξεραν από πολύ νωρίς τις δυσκολίες ή τις ευκολίες που έχει το κάθε επάγγελμα.

- Γιώργος Κακοσαίος - Κατερίνα Κακοσαίου (παιδιά Γιάννη Πλούταρχου)

Ο Γιώργος Κακοσαίος πέρα ότι μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο, τραγουδά εξίσου πολύ ωραία. Έχει βγάλει τα δικά του τραγούδια, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα και χτίζει τον δρόμο της επιτυχίας. Στα ίδια χνάρια, βέβαια, είναι και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου που έχουν τραγουδήσει μαζί το "Πόσο ωραία μάτια έχεις". Μάλιστα οι τρεις τους ετοιμάζουν και μια καλοκαιρινή περιοδεία.

- Δανάη Λιβιεράτου (κόρη Λάμπη Λιβιεράτου - Εύη Αδάμ)

Έχει πάρει και από τον πατέρα της και από την μητέρα της 100%. Είναι κούκλα, θα μπορούσε να δούλευε ως μοντέλο αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της. Είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια και όπως φαίνεται και εδώ, θα έχει μια λαμπρή καριέρα.

- Αφροδίτη Λιάντου (κόρη της Εβελίνα Παπούλια)

Την Αφροδίτη Λιάντου την βλέπουμε στη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς και βλέπουμε ένα αστέρι να γεννιέται. Εκτός από την ομοιότητα που έχει με την μητέρα της, έχουν σχεδόν το ίδιο ταλέντο στην υποκριτική αν και η Αφροδίτη είναι σχετικά άπειρη στον χώρο.

- Ορφέας Αυγουστίδης (γιος Μαρίας Τζομπανάκη)

Γιος και μητέρα δουλεύουν στην ίδια σειρά! Τι καλύτερο από αυτό; Που όντως, στη σειρά του Σασμού, κάνουν τους ίδιους ρόλους που έχουν και στη πραγματική ζωή. Η περήφανη μητέρα καμαρώνει τον γιο της τόσο για το ταλέντο του αλλά και για τις προσωπικές του επιτυχίες.

- Δημήτρης Σχοινάς (γιος Καίτης Γαρμπή και Διονύση Σχοινά)

Αρχικά είναι ολόιδιος με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά! Το έχει παραδεχτεί και η Καίτη Γαρμπή. Ο γιος τους φαίνεται πως ακολουθεί το επάγγελμα των γονιών του και μάλιστα, συμμετείχε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που δούλευε η μητέρα του. Θα τους ακολουθήσει και σε κάποιες περιοδείες και έχει βγάλει και τα δικά του τραγούδια. Το ταλέντο, ξέρουμε όλοι απο που το πήρε.

- Μαρία Σάκκαρη (κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου)

Η Μαρία Σάκκαρη λάτρεψε το τένις απο την μητέρα της η οποία και εκείνη ήταν μια πολύ σπουδαία και γνωστή τενίστρια. Είναι τόσο περήφανη η μητέρα της που η Μαρία Σάκκαρη θριαμβεύει και ανεβαίνει στη παγκόσμια κατάταξη. Το μέλλον και το τένις, της ανήκουν.

- Τζένη Καζάκου (κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη)

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη δεν γινόταν να μην ακολουθήσει τον δρόμο της γιαγιάς της αλλά και των γονιών της! Το ταλέντο που έχει, δεν περιγράφεται. Την γνωρίσαμε στη σειρά του Mega, στους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Ο παππούς της ήταν καθηγητής της στη σχολή υποκριτικής, στο πρώτο έτος και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την έχει δει να παίζει.

- Δανάη Μπάρκα (κόρη Βίκυς Σταυροπούλου)

Η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της τηλεόρασης πήρε ξεκάθαρα από την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο οποίος την μεγάλωσε σα να ήταν ο πατέρας της. Η Δανάη Μπάρκα ασχολείται και εκείνη με την ηθοποιία αλλά και με την τηλεόραση. Το ταλέντο και η τσαχπινιά της, την οδηγούν στην κορυφή.

- Γαία Μερκούρη (κόρη Δωροθέας Μερκούρη)

Είναι ίδια η μητέρα της και έχει πάρει και την ομορφιά της. Η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της Δωροθέας Μερκούρη και να γίνει μοντέλο. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες περπάτησε για πρώτη φορά σε πασαρέλα με την μητέρα της να νιώθει πιο περήφανη απο ποτέ.

- Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση (κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυ Μάλφα)

Το 2018, η κόρη των Σκιαδαρέση-Μάλφα έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο. Από τότε άρχιζε να αγαπά το επάγγελμα των γονιών της και να γίνεται η συνέχειά τους. Επιπλέον, μαζί με την αδερφή της, Νίκη -"Σκιαδαρέσες" όπως αυτοαποκαλούνται- έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετά κομμάτια στο YouTube, τα οποία έχουν εξαιρετική απήχηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ