Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη υπήρχε μια τοξικότητα"

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τα χρόνια του "Πρωινού καφέ".

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Την εμπειρία της από τον "Πρωινό καφέ" μοιράστηκε σήμερα, μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, μίλησε για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως εκείνα τα χρόνια, δε θέλει να τα θυμάται.

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, υπήρχε μία τοξικότητα. Συμπλήρωσε πως ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μέσα σε ένα βράδυ, ύστερα από εντολή του Μίνωα Κυριάκου ενώ τόνισε πως δε θέλει να θυμάται εκείνα τα χρόνια.

"Δεν λες "όχι" στον πρόεδρο. Έτσι μου είπαν. 31 Αυγούστου βράδυ, μετά το νυχτερινό δελτίο, μου λένε "πρέπει να υπογράψεις αυτό" και μου δίνουν το συμβόλαιο για τον "Πρωινό Καφέ"

Μετά την αποχώρηση της Ελένη, υπήρχε μια τοξικότητα σε αυτό το περιβάλλον, η οποία και έμεινε πίσω. Μιλάμε για βαθιά τοξικότητα και εγώ τότε, ήμουν πολύ "ψάρι", δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω

Ζούσα ένα σκηνικό "Μαλέσκου" επί 100. Ο Πρωινός Καφές είχε επιτυχία και τότε, είχα ενοχές να το λέω. Παιδιά, δεν θέλω να τα θυμάμαι εκείνα τα τρία χρόνια".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ