Follow us

Μπόμπα - Τανιμανίδης | Η βόλτα των κοριτσιών τους στον τεράστιο κήπο τους στη Μύκονο

"Γιαγιάδες εν δράσει!".

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης Instagram

Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί φυσικά με τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει φέρει στο νησί "ειδική βοήθεια" καταφέροντας έτσι να ξεκλέβουν χρόνο οι δυο τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα στη θάλασσα χωρίς photoshop | Τα κιλά, οι ραγάδες της εγκυμοσύνης και η αγάπη για το σώμα της

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram, το γνωστό ζευγάρι έχει ταξιδέψει στο νησί των ανέμων μαζί με τις γιαγιάδες των κοριτσιών. Η μητέρα του Σάκη, η κυρία Ματούλα, και η μητέρα της Χριστίνας, η κυρία Γιώτα, φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τα γλυκύτατα εγγονάκια τους. Με ένα Instagram story μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε τις "γιαγιάδες εν δράσει". Πιο αναλυτικά, οι δύο γυναίκες έκαναν την Αριάνα και τη Φιλίππα μία απογευματινή βόλτα στον τεράστιο κήπο του σπιτιού τους, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τις "παρακολουθεί" από μακριά.

Εκτός βέβαια από τη γλυκιά βόλτα που έκαναν οι γιαγιάδες την Αριάνα και τη Φιλίππα, αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν αναμφισβήτητα, ο τεράστιος κήπος του σπιτιού. Πλακόστρωτος, minimal, με πολλά δεντράκια και μία υπέροχη θέα, το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα μοιάζει παραδεισένιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ