Follow us

Η Νατάσα Παζαΐτη σε θεατρική παράσταση| Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

MissBloom TEAM
Νατάσα Παζαΐτη NDP

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι πόλεις να αδειάζουν μιας και οι παραθεριστές αναζητούν παραθαλάσσια και δροσερά μέρη, υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που βρίσκονται ακόμα στην πρωτεύουσα, ζώντας ένα ιδιαίτερο και εναλλακτικό καλοκαίρι.

Ευτυχώς, οι παραστάσεις και οι συναυλίες καλά κρατούν ψυχαγωγώντας τους ελάχιστους πολίτες που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει τις διακοπές τους. Μία από αυτές, είναι και η επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Τι ζούμε ρε;” η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση το φετινό καλοκαίρι.

Η παράσταση είναι καθημερινά sold out ενώ δεν είναι λίγοι και οι γνωστοί Έλληνες οι οποίοι δίνουν το παρών. Ανάμεσα σε αυτούς και η Νατάσα Παζαΐτη η οποία απήλαυσε την παράσταση το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αμέσως μετά, βρέθηκε στα παρασκήνια όπου και συνεχάρη τους συντελεστές.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε, όπως πάντα, η εμφάνιση της κας. Παζαΐτη η οποία ήταν πιο μαυρισμένη και ανανεωμένη από ποτέ. Για την περίσταση επέλεξε ένας άκρως καλοκαιρινό φόρεμα σε λευκό και γαλάζιο ενώ το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

Η Νατάσα Παζαΐτη σε θεατρική παράσταση| Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Νατάσα Παζαΐτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ