Follow us

"Kαμία δίαιτα" | Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα αμέτρητα σχόλια για το σώμα της

H γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε πλήθος σχολίων.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Δεν διστάζει να απαντάει σε κακόβουλα σχόλια ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιο follower. Πρόσφατα μάλιστα έβαλε στη θέση της νεαρή κοπέλα που την αποκάλεσε "53χρονη σε εμμηνόπαυση” χωρίς να μασάει τα λόγια της. Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι και μία γυναίκα που δεν μπήκε ποτέ σε καλούπια.

Μόλις χθες, ανέβασε φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό, χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία ή φίλτρο. Το σώμα της, ακόμη και μετά τη γέννα, παραμένει αψεγάδιαστο και γραμμωμένο, γεγονός που οδήγησε πολλούς followers να την ρωτήσουν τι διατροφή ακολουθεί. Η ίδια φυσικά απάντησε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

"Δεν ξέρω πόσα μηνύματα μου έχετε στείλει για δίαιτες με αφορμή αυτή τη φωτογραφία. Έχουμε και λέμε: Καμία δίαιτα. Κάνω απλή και ισορροπημένη διατροφή πάνω στις ανάγκες μου και τα γούστα μου. Και για να πω και την αμαρτία μου, κάνω τις ατασθαλίες μου λόγω των διακοπών. Ήμουν στα κιλά που ήμουν από το λύκειο και μετά, μεταξύ 62-64. Και αυτά είναι τα κιλά για το σωματότυπο και τη μυική μάζα μου 61-62. Δίνουμε ωστόσο σημασία και στο λίπος, προσδοκώμενο νούμερο 19-20%”.

"Kαμία δίαιτα" | Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα αμέτρητα σχόλια για το σώμα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ