Follow us

Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν η πιο ιδιαίτερη νύφη | Το νυφικό που την ξεχώρισε

Η Παναγιώτα Βλαντή έμεινε μακριά από τα παραδοσιακά νυφικά και επέλεξε ένα ξεχωριστό look που μας έμεινε αξέχαστο.

MissBloom TEAM
Παναγιώτα Βλαντή NDP

Στις στις 12 Ιουνίου του 2021 η Παναγιώτα Βλαντή και ο αγαπημένος της, Γιάννης Βλάχος, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας τη σχέση τους. Το αγαπημένο ζευγάρι διοργάνωσε έναν παραδοσιακό νησιώτικο γάμο και ο ιδανικός προορισμός για αυτούς ήταν η Ύδρα. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου και το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ στενό και φιλικό περιβάλλον. Οι φωτογραφίες, ωστόσο, από τον γάμο τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τότε και σήμερα θυμόμαστε ξανά το νυφικό look της Παναγιώτας Βλαντή, που μας είχε ενθουσιάσει τόσο πολύ. Ο λόγος; Δεν είναι ένας αλλά πολλοί και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου.

Το πιο ξεχωριστό νυφικό look είναι εκείνο της Παναγιώτας Βλαντή

Με την πρώτη ματιά θυμίζει κάτι από 20s και τις εμβληματικές flappers, με μία δεύτερη παρατηρείς το μινιμαλισμό του φορέματος με μία τρίτη τις δαντελένιες λεπτομέρειες και κάπου ανάμεσα σε αυτές τις ματιές ξεχωρίζεις σίγουρα το ιδιαίτερο headpiece, που δεν έχεις δει ξανά νύφη να φοράει. Μετά από μία σύντομη επεξεργασία ένα είναι σίγουρο: Το νυφικό της Παναγιώτας Βλαντή ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που έχουμε δει. Ήταν ρομαντικό, σύγχρονο αλλά και ρετρό, μινιμαλιστικό αλλά και λίγο glamorous. Ήταν μία ισορροπία μεταξύ του χθες και του σήμερα.

Loading...

Το νυφικό της φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου και αποτελείται από ένα υπέροχο σατινέ φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή, με ''V' λαιμόκοψη, το οποία αφήνει να φανεί ένα δαντελένιο bralette. Από το ίδιο ύφασμα του νυφικού δημιουργήθηκαν τα ψηλά γάντια της, ενώ από την ίδια δαντέλα το headpiece της. Η ίδια δεν μπόρεσε να αρνηθεί το κλασικό ρομαντικό πέπλο και το πρόσθεσε στο ιδιαίτερο headpiece. Το look της ολοκληρώθηκε με μεταλλιζέ platform heels.

Αν θες να ξεχωρίσεις και εσύ με το δικό σου νυφικό, τότε πρόσθεσε ρετρό πινελιές, όπως η Παναγιώτα Βλαντή, και φρόντισε να τις συνδυάσεις με το σήμερα για ένα αξέχαστο bridal look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ