Follow us

Το σατινέ φόρεμα της Κατερίνας Λέχου στην Επίδαυρο είναι ό,τι πιο stylish έχουμε δει

Η Κατερίνα Λέχου για τη βραδινή έξοδό της στην Επίδαυρο εμπιστεύθηκε ένα υπέροχο φόρεμα που μεσουρανεί φέτος στις τάσεις της σεζόν.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λέχου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λέχου, όπως και αρκετοί άλλοι celebrities, βρέθηκε στην Επίδαυρο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, για να παρακολουθήσει την παράσταση 'Ελένη'. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του NDP και έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο look της.

Η Κατερίνα Λέχου με το πιο stylish φόρεμα υιοθετεί μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Η Κατερίνα Λέχου για τη βραδινή έξοδό της στην Επίδαυρο εμπιστεύθηκε ένα υπέροχο φόρεμα που μεσουρανεί φέτος στις τάσεις της σεζόν. Ο λόγος για το σατινέ φόρεμα, το οποίο έχουν φορέσει οι πιο κομψές fashionistas σε αμέτρητες εκδοχές του. Εκείνη που λάτρεψε η ηθοποιός είναι το μάξι φόρεμα στην έντονη πράσινη απόχρωση, μία ιδιαίτερα καλοκαιρινή επιλογή που την ανέδειξε σε μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Το σατινέ σχέδιο φέρει λεπτές τιράντες, ''V'' λαιμόκοψη και αέρινη γραμμή προσφέροντας κίνηση αλλά και δροσιά στην εμφάνιση της ηθοποιού. Plus, η απόχρωση του φορέματός της αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Το σατινέ φόρεμα της Κατερίνας Λέχου στην Επίδαυρο είναι ό,τι πιο stylish έχουμε δει

Η Κατερίνα Λέχου συνδύασε το on trend φόρεμά της με φλατ ασημένια σανδάλια και κοσμήματα στην ίδια μεταλλιζέ όψη. Το look της ολοκλήρωσε με μία casual η τσάντα, η οποία ένα δερμάτινο σχέδιο σε ταμπά απόχρωση, που ταιριάζει μοναδικά με το πράσινο σατινέ φόρεμά της.

Κατερίνα Λέχου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ