Follow us

Το ιδιαίτερο look που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη βραδινή έξοδο με τις φίλες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εντυπωσίασε με το super καλοκαιρινό βραδινό look της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος της επιτυχημένης της τηλεοπτικής χρονιάς έφυγε αμέσως από την πόλη για να απολαύσει τις διακοπές της στα νησιά της χώρας μας. Η ίδια πέρασε αρκετό καιρό στην Πάρο, ενώ ταξίδεψε και στην Αστυπάλαια. Παράλληλα, φροντίζει να κρατάει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και ιδιαίτερα με εκείνους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Happy Day'' δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της κάπου ανάμεσα στα ηλιοβασιλέματα και τις γαλάζιες θάλασσες εμείς ξεχωρίσαμε το ιδανικό night out look για εσένα, που θα βγεις με τις φίλες σου το βράδυ.

Τι θα φορέσεις στο 'girls night out' σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή μαζί με δύο φίλες της και γράφει στη λεζάντα της ''Night out! ❤️''. Για την καλοκαιρινή βραδινή έξοδό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα statement τοπ, που απευθείας μπήκε στη wish list μας. Πρόκειται για ένα φλοράλ μπλουζάκι με cut outs και σκοινιά που δένουν γύρω από το λαιμό, ενώ φέρει και λεπτομέρειες από μικρά λουλούδια.

Loading...

Η παρουσιάστρια το συνδύασε με ένα λευκό παντελόνι, ένα διαχρονικό fashion item, που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Ο συνδυασμός των δύο ρούχων αποδεικνύει, πως μπορείς να είσαι κομψή και άνετη σε κάθε βραδινή έξοδο χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα στο styling. Ένα τοπ με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ένα παντελόνι είναι αρκετά για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και τα αγαπημένα σου κοσμήματα, όπως έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ