Follow us

Η Χριστίνα Μπέτα με το μίνι φόρεμα που θες να φορέσεις τώρα

Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχουμε δει ξανά και ξανά στις εμφανίσεις των πιο διάσημων fashionistas.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Η Χριστιάνα Μπέτα διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού κατάφερε να διοργανώσει την πρώτη της ατομική έκθεση με τα έργα της. Η κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Δημήτρη Μπέτα παρουσιάζει στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου την έκθεσή της με τίτλο ''Too much of Infinity''. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν οι γονείς της, όπως και αρκετά αγαπημένα πρόσωπά της. Η Χριστιάνα Μπέτα έχει γεμίσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αμέτρητες φωτογραφίες από την έκθεσή της και ίδια φαίνεται να είναι περήφανη και ευτυχισμένη θαυμάζοντας τη δουλειά της.

Loading...

Το μίνι φόρεμα της Χριστιάνας Μπέτα που θα θες να αποκτήσεις τώρα

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε το πιο trendy μίνι φόρεμα, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις της σεζόν. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχουμε δει ξανά και ξανά στις εμφανίσεις των πιο διάσημων fashionistas, ενώ αποτελεί την go - to επιλογή τους για τις βραδινές εξόδους τους. Η Χριστιάνα Μπέτα, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, δεν μπόρεσε να του αντισταθεί και το εμπιστεύθηκε για μία από τις βραδινές εμφανίσεις της στο Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω πρόκειται για ένα μίνι σατινέ φόρεμα με halter λαιμόκοψη και αέρινη γραμμή. Η ίδια το συνδύασε με μία μικρή τσάντα χειρός με διάτρητες λεπτομέρειες από πέρλες και το αγαπημένο της περλέ κολιέ, που φορούν επίσης όλες οι celebrities (σου έχουμε μιλήσει εδώ για αυτό).

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ