Follow us

New Generation | 10 πανέμορφες κόρες Ελλήνων celebrities που θα μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα χρόνια

Η νέα γενιά Ελληνίδων celebrities φαίνεται πως έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Η νέα γενιά Ελληνίδων celebrities φαίνεται πως έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της.
Πλέον, μας απασχολούν όχι μόνο οι ίδιοι οι celbrities αλλά και τα παιδιά τους. Σήμερα, συγκεντρώσαμε 10 κόρες Ελλήνων celebrities που όπως φαίνεται πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον ενώ κάποιες από αυτές, το κάνουν ήδη.

Η λίστα μας ξεκινά με την Χριστιάνα Μπέττα. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μάς απασχολεί τα τελευταία χρόνια τόσο με το στιλ της, όσο και με το ταλέντο της στην ζωγραφική. Όπως θα δεις η Χριστιάνα είναι πανέμορφη και μοιάζει εξαιρετικά με τη μητέρα της.

Loading...

Η Κατερίνα Κακοσαίου μάς έχει ήδη μαγέψει με την υπέροχη φωνή της ενώ το μέλλον της στη μουσική βιομηχανία προμηνύεται λαμπρό. Τα μακριά, μαύρα μαλλιά και η ευγενική φυσιογνωμία της κόρης του Γιάννη Πλούταρχου σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρτητα.

Loading...


Loading...


Μέλλον στη μουσική βιομηχανία θα μπορούσε να έχει και η κόρη της Δέσποινας Βανδή. Η Μελίνα Νικολαΐδη αν και έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την υποκριτική, μας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον με τη φωνή της και φυσικά, με τη σκηνική της παρουσία.

Loading...


Loading...


Με γιαγιά τη Τζένη Καρέζη, η Τζένη Καζάκου δε θα μπορούσε να μην έχει άστρο. Η 22χρονη έχει σπουδές στην υποκριτική ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή της και στην τηλεόραση. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνια Τρύπη έχει φλέβα καλλιτεχνική.

Loading...


Loading...


Ταλέντο στη μουσική έχει και η Δανάη Λιβιεράτου. Η 20χρονη δείχνει να θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι όπως και ο πατέρας της, Λάμπης Λιβιεράτος.

Loading...


Loading...


Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ηθοποιός και όλοι ξέρουμε από πού έχει κληρονομήσει το ταλέντο της. Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της κάνοντάς το μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Loading...


Loading...


Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, λίγους μήνες πριν, αποφοίτησε από το λύκειο. Τη Λυδία Ευαγγελάτου δεν την βλέπουμε στα media, η ίδια όμως έχει κάνει πολλές φορές την εμφάνισή της στο Instagram της μητέρας της εντυπωσιάζοντας μας κάθε φορά με την ωραία παρουσία της.

Loading...


Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι δίχως δεύτερη σκέψη ένα από τα παιδιά των διασήμων που έχει απασχολήσει πολύ τα media. Η 25χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό έχοντας μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Loading...


Loading...


Η Γαία Μερκούρη είναι κόρη της Δωροθέας Μερκούρη. Το ξανθό αυτό κορίτσι έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά των media ενώ η σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Loading...


Loading...


Τέλος, από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Βοσκόπουλου. Η 21χρονη κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου είναι ένα πλάσμα αγαπητό, όμορφο και φυσικά, ταλαντούχο.

Loading...


Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ