Follow us

H Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα με το Open Weekend | Η τρυφερή κίνηση του συζύγου της

Η Ελένη Τσολάκη γύρισε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής ''Open Weekend'' για δεύτερη σεζόν.

MissBloom TEAM
Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις NDP

Η Ελένη Τσολάκη γύρισε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής ''Open Weekend'' για δεύτερη σεζόν και μας καλωσόρισε με το πιο ζεστό χαμόγελο. Η νέα σεζόν έχει ανανεωμένο πλατό και δίπλα στην παρουσιάστρια βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

''Την πιο γλυκιά, την πιο αισιόδοξη καλημέρα! Καλώς ορίσατε στο Open Weekend. Η χαρά μου είναι μεγάλη και δεν θα σας κρύψω κάθε χρονιά τέτοια ημέρα, αυτή η γλυκιά αγωνία και προσμονή από το βράδυ μέχρι να έρθει η ώρα να πούμε την πρώτη μας καλημέρα είναι έντονη. Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη χρονιά θα λέμε την καλημέρα μας κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Open για να φέρουμε στα σπίτια σας το χαμόγελο, τη χαρά, τη ζεστή αγκαλιά γιατί ο χειμώνας που έρχεται και είναι μπροστά μας είναι μεγάλος'', ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, τους ρώτησε αν έχουν άγχος και το στούντιο γέμισε μπαλόνια. Αργότερα, δέχτηκε μία ανθοδέσμη από τη διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μασούρου αλλά και από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη.

Δες το βίντεο παρακάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ