Follow us

Τζένη Θεωνά | "Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί, ήταν μια τραυματική εμπειρία"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επαγγελματικές της επιλογές και το πώς αυτές έχουν επηρεαστεί από τον ερχομό του γιου της.

MissBloom TEAM
Τζένη Θεωνά Instagram

Στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" φιλοξενήθηκε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις επαγγελματικές της επιλογές και το πώς αυτές έχουν επηρεαστεί από τον ερχομό του γιου της.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε στο παρελθόν να αποχωρήσει από μία πετυχημένη παράσταση λέγοντας πως προτεραιότητα είχε και έχει ο γιος της. Υπογράμμισε πως τότε, πιέστηκε πολύ συναισθηματικά ενώ τόνισε πως το να έχει άστατες ώρες επαφής με το παιδί της, είναι κάτι τραυματικό.

"Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί ήταν μία τραυματική εμπειρία το να γυρίσω και να έχουμε άστατες ώρες επαφής, δεν μπορούσα να τον βάλω σε πρόγραμμα, δεν ήξερε πότε θα με δει, δεν ήξερε πότε θα φύγω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.

Έκανα μία επιλογή με βάση τις ανάγκες του παιδιού που ήταν και δικές μου ανάγκες, συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση με γέμιζε πάρα πολύ, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και οι δύο εξίσου πλούσιες".

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ