Follow us

Eίναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ό, τι καλύτερο στην Ελλάδα μετά το σουβλάκι με πίτα;

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι κυρίαρχος στο ελληνικό Twitter αλλά και στις γυναικείες καρδιές!

MissBloom TEAM
Μιχάλης Λεβεντογιάννης Instagram

Έχει σπουδάσει marketing και διοίκηση επιχειρήσεων ωστόσο στα 22 του χρόνια, αποφάσισε να εγκαταλείψει μια για πάντα τον χώρο της διαφήμισης και να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 2013 και έκτοτε, έχει κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και στο σινεμά.

Φέτος, ο 36χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 "Παγιδευμένοι", έχοντας δικαίως "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών.

Είναι μελαχρινός, γοητευτικός και σέξι. Έχει ύψος 1,87 και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει και στιλ. Είναι φιλόζωος, αγαπάει την τέχνη που υπηρετεί ενώ λατρεύει να φωτογραφίζει οτιδήποτε του κινεί το ενδιαφέρον.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φαίνεται πως ήρθε για να μείνει ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο αντίκτυπός του στο γυναικείο κοινό θυμίζει έντονα εκείνον του Απόστολου Γκλέτσου ή ακόμα και του Αλέξη Γεωργούλη, αρκετά χρόνια πριν.

Το μέλλον θα δείξει αν θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους προκατόχους του. Για την ώρα, η φετινή τηλεοπτική σεζόν σίγουρα του ανήκει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ