Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Με το ιδανικό outfit για μίνι φθινοπωρινή απόδραση

Η ηθοποιός υποδέχτηκε τον Οκτώβρη με ένα roadtrip στη Μεσσηνιακή Μάνη.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Δεν ήταν λίγοι οι celebrities που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ολότελα καλοκαιρινό καιρό και να αποδράσουν εκτός Αθηνών το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Μια από αυτούς και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία υποδέχτηκε τον Οκτώβρη με ένα road trip στη νότια Πελοπόννησο. Η ηθοποιός, όπως φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις της, επισκέφτηκε τη Στούπα και την Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης, και απόλαυσε τη φύση και την εξοχή σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που θύμιζε περισσότερο Αύγουστο παρά Οκτώβρη.

Για την περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε το πιο άνετο outfit για ταξίδι, έτσι ώστε να μην περιορίζεται στις κινήσεις της ούτε να ζεσταίνεται και να ιδρώνει υπερβολικά από τη ζέστη. Ταυτόχρονα, ήταν τόσο κομψό που άνετα μπορεί να φορεθεί και στην πόλη, για έναν χαλαρό καφέ ή μια βόλτα στα μαγαζιά.

Μοντέρνα, ζεστή και minimal | Η τραπεζαρία της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη είναι το ιδανικό spot για υπέροχη θέα

Πιο αναλυτικά, η Βάσω Λασκαράκη συνδύασε ένα γαλάζιο φαρδύ παντελόνι με ένα μαύρο tank top και μαύρα σανδάλια, ενώ είχε πιασμένα ψηλά τα μακριά μαλλιά της σε έναν πολύ σφιχτό κότσο.

Δες την εμφάνισή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ