Follow us

Αναστασία Παντούση | H ηθοποιός, που δηλώνει πως κουβαλάει πάντοτε τους ρόλους της, αποθεώθηκε από το Twitter για ακόμη μία φορά

Δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός συναντάει ξανά τον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη στη συνέχεια της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι".

MissBloom TEAM
Αναστασία Παντούση Instagram

Γεννήθηκε το 1991 και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική το 2014. Ωστόσο, η Αναστασία Παντούση μπήκε στις ζωές των τηλεθεατών τη σεζόν 2019-2020, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Το Κόκκινο Ποτάμι".

"Σμύρνη μου αγαπημένη" | Τα θριαμβευτικά σχόλια στο Twitter και το "ευχαριστώ" στη Μιμή Ντενίση

Δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός συναντάει ξανά τον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη, στη συνέχεια της πετυχημένης σειράς. Χθες, "Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια" έκανε πρεμιέρα, με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τη σειρά, την παραγωγή και φυσικά, την Αναστασία Παντούση. Η ηθοποιός παραδέχεται πως αγαπάει την ελευθερία. Κάποια μέρα θέλει να αποκτήσει παιδιά και να κάνει τη δική της οικογένεια ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν είναι έτοιμη. Είναι άνθρωπος αισιόδοξος ενώ όπως η ίδια λέει, κουβαλάει πάντα τους ρόλους της.

Χθες, η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Open Weekend" όπου μίλησε για την πρεμιέρα της σειράς αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ