Follow us

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | Δέχτηκα μήνυμα από κοπέλα του γυναικοκτόνου στη Ρόδο που έλεγε "εγώ ήμουν η πρώην του, πρόλαβα να φύγω"

Η συγκλονιστική ιστορία της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram

Στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος" βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για την ταινία μικρού μήκους όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο "Μη με αφήσεις ποτέ".

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | Η βραδινή εμφάνιση με το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα

Μάλιστα, με αφορμή την πλοκή της ταινίας η οποία αφορά τις τοξικές και τις κακοποιητικές σχέσεις, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε ένα μήνυμα που δέχτηκε και το οποίο τη συγκλόνισε. Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε πως ύστερα από την υπόθεση της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, το φθινόπωρο του 2021, μία κοπέλα της έστειλε μήνυμα λέγοντάς της πως ήταν η προηγούμενη σχέση του γυναικοκτόνου. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε :

"Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, "εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω". Μου λέει, "είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω". Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ