Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της και οι ευκαιρίες που δίνει στην αγάπη

"Όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη".

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημιούργησε το look που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Κομψή και όμορφη όπως πάντα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σειρά "Γη της Ελιάς", μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και για τις ευκαιρίες που δίνει στην αγάπη. Πιο αναλυτικά, η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραδέχτηκε πως για εκείνη όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως δίνει ευκαιρίες μονάχα κάτι αξίζει, μονάχα όταν νιώθει πως υπάρχει αγάπη ενώ υπογράμμισε πως κάποιες φορές, "τρώει" τα μούτρα της επειδή ανοίγεται πολύ.

"Όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Εξαρτάται πόσο δυνατό είναι αυτό το συναίσθημα. Τον άλλον δεν τον αγαπάς και τον ξεαγαπάς σε μια μέρα οπότε είναι πόσο πολύ αγαπάς και πόσο πολύ θες να δώσεις ευκαιρίες σε κάτι που πιστεύεις ότι αξίζει και μπορεί να γίνει δουλειά εκ των έσω μέσα από τους δύο. Άμα εγώ το βλέπω αυτό, δίνω ευκαιρίες [...] Δεν είμαι ο άνθρωπος που χάνει τα λογικά του από τον έρωτα. Δεν θεωρώ ότι ο έρωτας μας τρελαίνει. Μου κάνει καλό. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο."

Δες τα σχετικά αποσπάσματα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ