Follow us

Ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη στις κάμερες "Δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό"

Ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Άγγελος Μπράτης ΝDP Photo Agency

Ένας από τους συμμετέχοντες της εκπομπής "Just the 2 of Us" που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον Alpha είναι και ο Άγγελος Μπράτης. Ο σχεδιαστής μόδας πρόκειται να εμφανίζεται μαζί με τη Σαμπρίνα, ενώ την πρώτη φορά που ανέβηκαν στο stage τραγούδησαν το "Έχω στενάχωρη καρδιά" της Ρένας Βλαχοπούλου.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με τους δημοσιογράφους να του απευθύνουν ερωτήσεις τόσο για τη συμμετοχή του στο J2US όσο και για το GNTM και τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί φέτος στο reality μοντέλων.

Ωστόσο, ο σχεδιαστής φαίνεται πως εκνευρίστηκε έντονα με μία ερώτηση που αφορούσε εάν περνά το ίδιο καλά στο J2US όπως στο GNTM, απαντώντας "Γιατί να το σκεφτεί κάποιος αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Εγώ είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν μου δώσουν μια άλλη δουλειά για 4 χρόνια συνεχόμενα, θα θέλω να τη κάνω για 20; Όχι".

Στη συνέχεια, ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη μεγάλωσε όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός σε συνέντευξη του. Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής απάντησε πως "Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δε θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ