Follow us

Κούκλος, κατάξανθος, με καταγάλανα μάτια | Έτσι είναι ο γιος της Κατερίνας Στικούδη

Ο γιος της τραγουδίστριας φαίνεται πως την ακολουθεί και στα γυρίσματα του J2US.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Πέρυσι, η Κατερίνα Στικούδη έκανε το green room του J2US έχοντας στην κοιλιά της το πρώτο της παιδί. Φέτος, η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει στο ίδιο πόστο, ούσα πλέον μαμά.

Η Κατερίνα Στικούδη δηλώνει ερωτευμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη και κάνει μια αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή

Όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Στικούδη παίρνει τον μονάκριβο γιο της και στα γυρίσματα της εκπομπής. Πιο αναλυτικά, το περασμένο Σάββατο, η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψε πως ο μονάκριβος γιος της τραγουδίστριας είναι κούκλος, κατάξανθος και έχει καταγάλανα μάτια. Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα συγκίνησε την τραγουδίστρια με τα γλυκά αυτά λόγια ενώ σημείωσε πως τον βλέπουν συνέχεια να τρέχει πάνω κάτω στο πλατό της εκπομπής.

"Τόση ώρα εδώ πάνω κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο. Μιλάμε για τα παιδιά μας! Έλεγα στην Κατερίνα και μου λέει, "μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα" αλλά εμένα μου αρέσει να βγαίνουν πραγματικά συναισθήματα από τους ανθρώπους. Της έλεγα ότι τρομερά συγκινητικό έναν χρόνο πριν να έχουμε δει την Κατερίνα με το μωράκι της στην κοιλίτσα της και τώρα να έχει έρθει ένας μπέμπαρος, ένας κούκλος, ένας Θεός που είναι κατάξανθος και καταγάλανος και να τρέχει πάνω κάτω το πλατό" είπε η Ναταλί Κάκκαβα

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ