Follow us

Kardashians | Το viral βίντεο στο Tik Tok που δείχνει πώς θα ήταν σήμερα χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις

Το βίντεο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια τριών διαφορετικών λογισμικών τεχνητής νοημοσύνης.

MissBloom TEAM
The Kardashians Instagram

Οι Kardashians μεγαλώνουν, όμως δε μεγαλώνουν φυσικά. Είναι γνωστό και ολοφάνερο πια, πως όλη η οικογένεια αγαπά τις πλαστικές και αισθητικές παρεμβάσεις μιας που όλες οι αδερφές τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά, σε πρόσωπο και σώμα.

Όταν η Anna Wintour σνόμπαρε την Kim Kardashian | Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok ένα βίντεο το οποίο απεικόνιζε την Kylie, την Kourtney, την Khloé, την Kim αλλά και την Kris Jenner σε μία εκδοχή πολύ διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Συγκεκριμένα, το εν λόγω βίντεο εκτιμά πώς θα έμοιαζαν χωρίς τις αισθητικές παρεμβάσεις. Σε παράλληλο χρόνο, το βίντεο απεικονίζει τη σημερινή εκδοχή με την επεξεργασμένη τους, την οποία δημιούργησαν οι Αυστραλοί streamers Vandahood Live χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης.

"Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε.

"Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια."

Δες το σχετικό βίντεο που viral :

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ