Follow us

Έλλη Στάη | "Πέρασα κατάθλιψη, μου συνέβη στα 40 και με ταλαιπώρησε αρκετά"

Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τις ψυχικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένιωθε ανέκαθεν μία συναισθηματική ανασφάλεια.

MissBloom TEAM
Έλλη Στάη NDP

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Στάη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη "Μεγάλη Εικόνα". Η δημοσιογράφος μίλησε για την ζωή της σήμερα ως γιαγιά, για τα δυο της εγγόνια αλλά και για την πορεία της στα δελτία ειδήσεων.

Έλλη Στάη | Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της - Οι paparazzi φωτογραφίες που τη δείχνουν να γυμνάζεται στον Εθνικό Κήπο

Η Έλλη Στάη δεν δίστασε μάλιστα να κάνει μία σπάνια αναφορά στους ανθρώπους που αγαπά υπογραμμίζοντας ωστόσο πως ένιωθε ανέκαθεν συναισθηματική ανασφάλεια. Η ίδια αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά πως στα 40 της χρόνια πέρασε κατάθλιψη, κάτι που την ταλαιπώρησε αρκετά. Τέλος, η δημοσιογράφος μίλησε για τον χρόνο που περνά λέγοντας πως είναι απόλυτα φιλική με αυτόν.

"Μου δίνει χαρά το τρέξιμο και η αγάπη των ανθρώπων που αγαπώ. Είναι πιο βαθιά και ουσιαστική η χαρά αυτή που παίρνεις από τους δικούς σου ανθρώπους και σε συνοδεύει μέχρι να πεθάνεις. "

"Είχα πάντα συναισθηματική ανασφάλεια."

"Έχω μια τελειομανία η οποία τελειομανία είναι ένα πολύ βασανιστικό πράγμα. Αν βάλουμε μια παλιά μου εκπομπή θα την δω και το πρώτο πράγμα που λέω είναι "Α πα πα, πώς ήμουν έτσι χάλια;” Άλλες φορές λέω: "άλλο πράγμα 20 χρόνια πριν και άλλο τώρα”. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο, πρέπει να έχουμε απόλυτα φιλική σχέση με τον χρόνο, ή τον κάνουμε φίλο μας τον χρόνο ή μας τσακίζει. Μόνο το DNA βοηθά σε κάποιους, όλα τα άλλα μπορούμε να τα διαμορφώσουμε με τον τρόπο ζωής."

"Πέρασα κατάθλιψη. Είναι πολύ δύσκολη εμπειρία γιατί όποιος το πρωτοσυναντά αυτό, δεν το ξέρει καθόλου. Πραγματικά θέλει μεγάλη βοήθεια από το περιβάλλον για να μπορέσει να βρει το δρόμο που θα το αντιμετωπίσει, θα συνέλθει. Στη ζωή δεν σε αφήνει απόλυτα. Να μπορείς να το χειριστείς αυτό και να το αναγνωρίζεις. Μου συνέβη στα 40. Ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης, στο peak της επαγγελματικής μου πορείας. Με ταλαιπώρησε αρκετά. Φάνηκε και το είπα στον επαγγελματικό μου χώρο τότε. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις στην πρώτη του κρούση… Ο φόβος ότι είναι ψυχική ασθένεια, το κάνει τέρας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ