Follow us

Ευάγγελος Μπούσης | Ο έρωτας με τον Peter Dundas και η glamorous βάφτιση των παιδιών τους στην Ελλάδα με νονά την Ευγενία Νιάρχου

Ποιος είναι ο guest κριτής του GNTM που έκρινε την πασαρέλα των κοριτσιών;

MissBloom TEAM
Peter Dundas Instagram

Ο Ευάγγελος Μπούσης ήταν ο guest κριτής του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του GNTM. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας προέρχεται από την οικογένεια Μπούση, που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, έχοντας μάλιστα διατελέσει και χορηγός της ομάδας στην οποία παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks.

O σχεδιαστής είναι παντρεμένος τα τελευταία χρόνια με τον επίσης σχεδιαστή μόδας, Peter Dundas, ενώ οι δυο τους, ντύνουν τις πιο διάσημες κυρίες του Hollywood. Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα brands, το "DUNDAS". Οι σχεδιαστές γνωρίστηκαν σε ένα πολυτελές πάρτι στο νησί των ανέμων, πολλά χρόνια πριν. Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο Peter Dundas αν και ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, φαίνεται πως αγαπάνε πολύ την Ελλάδα. Μάλιστα, οι ίδιοι επέλεξαν την Ελλάδα για τη βάπτιση των παιδιών τους η οποία τελέστηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με πολλούς διάσημους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η Βίκυ Καγιά.

Οι σχεδιαστές διατηρούν άψογες σχέσεις με την Βίκυ Καγιά, κάτι που φαίνεται πως τους οδήγησε και στο πλατό του ριάλιτι μόδας, GNTM.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ