Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη για τη συμμετοχή της στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" | "Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου. Εξαφανίστηκα"

Το guest που έκανε η 19χρονη τότε ηθοποιός και ο λόγος που δεν πληρώθηκε ποτέ.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram

Όταν ήταν μόλις 19 ετών, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μία guest εμφάνιση στη στη σειρά του Χάρη Ρώμα "Κωνσταντίνου και Ελένης". Η ηθοποιός, που παραχώρησε χθες συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εν λόγω guest, κάνοντας μία ιδιαίτερη αποκάλυψη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε την κολακευτική σκιά που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να δοκιμάσει

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε το πόσο αγχωμένη ένιωθε τότε καθώς ήταν πολύ μικρή. Η ίδια υποδυόταν μία δημοσιογράφο σημειώνοντας σήμερα πως δεν ξέρει καν πώς είπε όλα όσα έπρεπε να πει. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός προχώρησε και σε μία αποκάλυψη λέγοντας χαρακτηριστικά πως από εκείνον τον ρόλο, δεν πληρώθηκε ποτέ.

"Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών."

"Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα. Τύπου "δεν θέλω να με πληρώσετε, μήπως θέλετε να σας πληρώσω εγώ;"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ